Hoxe Iago recoméndanos esta estupenda sobremesa:
TORTA
DE
CHOCOLATE
o pastel
de chocolate o torta de chocolate, e unha sobremesa coñecida internacionalmente, que se popularizou a finais do século
XIX e sérvese
frecuentemente en reunións, como festas
de aniversario e vodas. Os
ingredientes poden variar dependendo da receita, pero polo
xeral inclúen unha combinación de ovos, azucre, pó
de cacao, chocolate,
manteiga ou aceite, auga ou leite, sal e bicarbonato de sodio. Outras
variacións poden incluir chocolate derretido, crema
ácida, soro
de manteiga, xugo
de froitas ou siropes.
Os panadeiros usan extracto
de vainilla, licores
ou líquidos condimentados como o café,
para engadir diferentes gustos ao sabor do chocolate. Usan ademais
unha variedade de decorados, escarchados
ou glaseados, así
como especias. O pastel de chocolate é a base para outras
variedades de torta, como o pastel
Selva Negra e o pastel
alemán, o cual se prepara con coco, noces, crema acaramelada e a torta de chocolate.
Que voa pinta ten a torta non ¡
ResponderEliminarese vocabulario
ResponderEliminar